Felkod 8007274D visas när du försöker ladda ned din profil på Xbox 360

Problem

Följande felmeddelande kan visas när du försöker ladda ned din profil på Xbox Live:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.
Statuskod: 8007274D

Det här kan innebära en av de följande sakerna:

• Det finns ett problem med din nätverksanslutning.
  • Det finns ett problem med informationen på ditt Microsoft-konto.

Lösningar

Lösning 1: Prova en direkt modemanslutning

Anslut Xbox 360-konsolen direkt till modemet i stället för att ansluta till routern.

Obs! Det här är en tillfällig lösning som hjälper dig att fastställa orsaken till problemet.

Bild på en Xbox 360 E-konsol som är ansluten direkt till ett modem
  1. Ta bort Xbox Ethernetkabeln från din router på modemet.
  2. Koppla in Ethernetkabeln från Xbox till modemet.
  3. Stäng av Xbox-konsolen.
  4. Koppla från strömsladden på baksidan av modemet i en minut.
  5. Efter en minut kopplar du in modemet först och väntar tills alla lampor återgår till sina normallägen.
  6. Slå på Xbox-konsolen.
  7. Testa Xbox Live-anslutningen. Du gör det genom att gå tillbaka till Systeminställningar, välja Nätverksinställningar, Trådburet nätverk och sedan Testa anslutning till Xbox Live.

Obs! Om du kan ansluta till Xbox Live med en modemanslutning fungerar konsolen och modemet som de ska. Du kan behöva ändra en inställning på routern för att ansluta till Xbox Live via routern. Mer information om hur du ändrar routerns inställningar finns i Xbox forum.

8. Logga in på Xbox Live och försök sedan ladda ned din profil igen.

Lösning 2: Bekräfta informationen för ditt Microsoft-konto

Du löser problemet genom att kontrollera Microsoft-kontots information. Så här gör du:

1. Logga in på ditt Microsoft-konto.
    Obs! Läs Återställ ditt lösenord om du har glömt ditt lösenord eller inte kan logga in med ditt lösenord.
  2. Anteckna alla felmeddelanden som visas.
  3. När du har åtgärdat eventuella fel kontrollerar du informationen för ditt Microsoft-konto. Kontrollera till exempel informationen i avsnitten Fakturering och betalning eller Säkerhet och sekretess .
  4. Logga ut från ditt Microsoft-konto och logga sedan in igen.
  5. Logga in på Xbox Live och försök ladda ned din profil igen.

Lösning 3: Ta bort den skadade profilen på Xbox-konsolen och ladda sedan ned profilen igen

Ta först bort den skadade profilen från Xbox-konsolen. Så här gör du:

1. Gå till Inställningar och välj sedan System.
  2. Välj Lagring.
  3. Välj Alla enheter.
  4. Välj Profiler.
  5. Välj den gamertag du vill ta bort.
  6. Välj Ta bort.
  7. Välj Ta bara bort profilen. Då tas profilen bort, men sparade spel och achievements finns kvar.

Ladda sedan ned profilen igen. Så här gör du:

1. Tryck på Guide-knappen  på handkontrollen.
  2. Välj Ladda ned profil.

Obs! Om du inte ser Ladda ned profil är du förmodligen inloggad. Tryck på X-knappen  för att logga ut från din profil.

3. Ange det Microsoft-konto som hör till din Xbox-gamertag. Om du inte känner till ditt Microsoft-konto eller lösenord läser du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

Obs! Om ditt konto är ett Xbox-barnkonto måste en förälder ange sitt Microsoft-konto för att det ska gå att ladda ned profilen.

4. Välj lagringsenheten för din profil (t.ex. Hårddisk).

När din profil har laddats ned kan du välja om du vill att ett lösenord för Microsoft-kontot ska krävas för inloggning till din profil