Fel 8015102A uppträder när du försöker uppgradera ett Xbox Live-barnkonto till ett vuxenkonto

Följande fel och meddelande visas när du försöker uppgradera ett Xbox Live-barnkonto till ett vuxenkonto:

Status code: 8015102A

This action cannot be performed at this time.

Om du får detta fel kan det vara något fel med ditt konto. Det kan till exempel vara problem med säkerhetsinformationen.

Lösning

Försök åtgärda problemet på följande sätt:

1. Gå till account.live.com.
  2. Logga in med ditt Microsoft-konto.
  3. Under Password and security info klickar du på Edit security info.
  4. Kontrollera informationen i följande fält:
    • Phone number
    • Alternate email address
    • Trusted PC
    • Säkerhetsfråga
  5. Efter att du kontrollerat säkerhetsinformationen klickar du på OK.

När du har kontrollerat informationen prövar du att uppgradera barnkontot igen.