Felet 80151103 visas när du laddar ned din profil till din Xbox 360

En/ett av följande felkoder och felmeddelande visas när du laddar ned din Xbox Live-profil till Xbox 360-konsolen:

Xbox Live-profiler kan inte laddas för tillfället. Försök igen senare.

Statuskod: 80151103.

Fel: Det går inte att ansluta till Xbox Live. Inloggningsfelkoden är 0x80151103

Det här beror på något av följande:

• Det har uppstått ett tillfälligt problem med Xbox Live-tjänsten.
  • Det finns ett problem med säkerhetsinformationen för ditt Microsoft-konto.
  • Det finns ett problem med Xbox Live-profilen som lagras på Xbox 360-konsolen.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-06-24T12:41:38.8940698+00:00

Lösning 2: Bekräfta säkerhetsuppgifterna för ditt Microsoft-konto

Gör så här:

1. Logga in på ditt Microsoft-konto
    Obs! Om du har glömt ditt lösenord eller inte kan logga in med det läser du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.
  2. Klicka på Ändra lösenordet och annat under Säkerhet och sekretess.
  3. Kontrollera din e-postadress och ditt telefonnummer under Säkerhetsinformation hjälper till att skydda ditt konto. Lägg till eller ändra denna säkerhetsinformation om det behövs.
  4. Logga ut från ditt Microsoft-konto och logga sedan in igen.
  5. Försök logga in i Xbox Live igen.

Lösning 3: Återställ lösenordet för ditt Microsoft-konto

Mer information om hur du återställer Microsoft-kontots lösenord finns i artikeln Ändra Microsoft-kontots lösenord.

Lösning 4: Ladda ned din Xbox Live-profil igen

Så här laddar du ned Xbox Live-profilen igen:

1. Flytta först din Xbox Live-profil:
    1. Formatera ett USB-flashminne som minnesenhet.
    2. Sätt in USB-flashminnet i konsolen.
    3. Öppna Inställningar från Dashboard och välj sedan Lagringsutrymme.
    4. Välj Alla enheter.
    5. Välj Spelarprofiler och välj din spelarprofil.
    6. Välj Flytta.
    7. Välj den minnesenhet som du vill flytta din profil till.
    8. Ta bort USB-flashminnet från konsolen.
  2. Töm systemets cacheminne:
    1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
    2. Öppna Inställningar och välj Systeminställningar.
    3. Välj Lagringsutrymme eller Minne.
    4. Markera en lagringsenhet och tryck på Y-knappen på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.)
    5. Välj Rensa systemcache.
    6. Välj Ja när du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten.
  3. Starta om Xbox 360-konsolen.
  4. Ladda ned din Xbox Live-profil igen. Hur du gör det beskrivs i Ladda ned Xbox Live-profilen till en annan Xbox 360-konsol eller ladda ned den igen.