Felet 80153005 visas när du försöker ladda ned innehåll på Xbox Live

Problem

Följande felmeddelande visas när du försöker köpa eller ladda ned innehåll på Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Status code: 80153005

Det här beror på något av följande:

• Innehållserbjudandet är inte tillgängligt längre. En speldemo är till exempel inte tillgänglig längre.
    Obs! Du kanske inte kan ladda ned innehåll på grund av ett problem med nätverksanslutningen. För att verifiera att du kommer åt alla Xbox Live-funktioner läser du avsnittet “Lösningar”.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera statusen för tjänsten och anslutningen till Xbox Live. Följ dessa steg:

1. Gå till Service status och kontrollera om det finns aktuella problem med tjänsten.
  2. Om det inte finns några rapporterade problem med tjänsten väntar du några minuter och försöker igen.
  3. Kör anslutningstestet för Xbox Live:
    1. Välj settings på Xbox Dashboard.
    2. Välj System.
    3. Välj Network Settings.
    4. Välj ditt nätverk.
    5. Välj Test Xbox Live Connection

Lösning 2: Försök ladda ned innehållet igen. Sök igenom Xbox Live igen. Om du inte kan hitta innehållet så har det antagligen flyttats från Xbox Live. Kolla regelbundet för att se om innehållet blivit tillgängligt igen.

Lösning 3: Verifiera din prenumerationsnivå. Så här gör du:

1. Klicka på Sign In längst upp på någon av sidorna på xbox.com (till exempel den här).
  2. Ange din Microsoft-kontoinformation och klicka sedan på Sign In.
  3. Klicka på My Account.
  4. Verifiera din prenumerationsnivå under Xbox Live.