Felkod 80153065 visas när du laddar ned innehåll från Xbox Live

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker ladda ned innehåll från Xbox Live:

Can’t retrieve information from Xbox Live. Please try again later.
Status code: 80153065

Detta kan innebära att det Xbox Live-konto du använder för att ladda ned innehåll är ett barnkonto där regionen är inställd på Nya Zeeland.

Lösningar

Xbox arbetar med att se till att personer i Nya Zeeland som är under 18 år inte kommer åt “vuxet” innehåll. För att komma åt sådant innehåll måste barnkontot uppgraderas till ett vuxenkonto.

Mer information om hur du uppgraderar ett barnkonto till ett vuxenkonto finns i Säkerhet och sekretess online för Xbox Live och Zune.

Obs! Åldern för kontot bestäms av det födelsedatum som angavs när kontot skapades.

Om du får samma felmeddelande efter att du uppgraderat ditt barnkonto till ett vuxenkonto kontaktar du Xbox-supporten.