Fel 80153411 visas när du försöker ladda ned innehåll eller lösa in Microsoft Points

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker ladda ned innehåll:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
Status code: 80153411

Ett felmeddelande som liknar detta kan också visas när du försöker få åtkomst till Konto-sidan eller sidan Lös in kod:

Uh oh... that shouldn't have happened

Detta kan innebära att det är något fel med Microsoft Points-saldot på ditt konto.

Lösning

Du kan lösa det genom att kontakta Xbox-supporten.