Felet 80153416 visas när du försöker lösa in en kod som du fått med Bing-belöningar.

Följande felmeddelande och kod visas när du försöker lösa in en förbetald kod som du fått med Bing-belöningar:

Det går inte att hämta information från Xbox Live. Försök igen senare.

Statuskod: 80153416

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-07-23T17:30:39.1229455+00:00

Lösning 2: Kontakta Xbox-supporten

Om det inte finns några relevant tjänsteaviseringar kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.