Felkod 8015341b inträffar när du försöker flytta din Xbox Live-gamertag till ett annat Microsoft-konto

En av de följande felkoderna och de följande meddelandena visas när du försöker flytta din Xbox Live-gamertag till ett annat Microsoft-konto:

Felkod: 8015341b
Kan inte ändra Microsoft-konto

Felkod: 8015341b
Kan inte ändra Windows Live-id

Detta kan innebära att ditt Xbox Live-konto och Microsoft-konto är kopplade till olika regioner.

Lösning

För att lösa problemet kontrollerar du regionen för ditt Microsoft-konto och ändrar den om det behövs. Gör så här:

1. Logga in på ditt Microsoft-konto.
  2. Gå till Kontosammanfattning och välj Redigera personlig information.
  3. Under Start kan du välja ett annat land eller en annan region för att matcha regionen för ditt Xbox Live-konto.
  4. När du har ändrat land/region för att matcha regionen för ditt Xbox Live-konto klickar du på Spara.