Fel 8015401D visas när du försöker skapa ett Xbox Live-konto

Följande fel och felmeddelande visas när du försöker skapa ett Xbox Live-konto:

Status Code: 8015401D
This action could not be performed at this time. Please try again later.

Om du får detta meddelande och denna felkod innebär det att det finns ett problem med dina profiluppgifter. Exempelvis kanske den gamertag som du angav redan används.

Lösning

För att lösa problemet kontrollerar du dina profiluppgifter eller provar att använda en annan gamertag när du försöker ansluta till Xbox Live igen.