Felet 80154023 inträffar när du byter Microsoft-kontot som är kopplat till en gamertag på Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ändra det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-gamertag på en Xbox 360-konsol:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: 80154023

Detta kan innebära att ändringar som du försöker göra inte har behandlats än.

Lösning

Lös problemet genom att vänta i 24 timmar och sedan försöka ändra det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-gamertag.

Kontakta Xbox-supporten om det här problemet kvarstår.