Fel 80154026 visas när du försöker ändra din Microsoft-kontoinformation

Problem

Följande felkod visas när du försöker ändra ditt Microsoft-konto

Status Code: 80154026

Detta kan innebära att det är mindre än 30 dagar sedan du gjorde din senaste kontoändring.

Obs! Du kan bara ändra ditt Microsoft-konto för en viss Xbox Live-gamertag var 30:e dag. Du måste också vänta 30 dagar efter att din gamertag laddats ned från Xbox Live innan du kan flytta den till ett annat Microsoft-konto.

Lösning

När 30 dagar har gått kan du pröva att göra din Microsoft-kontoändring igen

När 30 dagar har gått sedan senaste kontoändringen kan du uppdatera ditt Microsoft-konto.