Felkod 801540F3 visas när du försöker flytta ditt Xbox Live-konto till en ny e-postadress

Problem

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker flytta ditt Xbox Live-konto till en ny e-postadress:

Xbox Live is unable to make this request at this time

Status code: 801540F3

Detta kan innebära att e-postadressen du försöker flytta ditt Xbox Live-konto till redan har en gamertag kopplat till sig.

Lösningar

Du löser problemet genom att följa felsökningsstegen under Flytta en gamertag till ett annat Microsoft-konto.

Om felet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.