Felet 8015D000 inträffar när du byter Microsoft-kontot för Xbox Live-kontot på Xbox 360

Följande felmeddelande visas när du försöker ändra det Microsoft-konto som hör till ditt Xbox Live-konto:

This profile cannot be downloaded right now.

Status Code 8015D000

Detta kan innebära att det är något problem med Xbox Live, att du har angett fel e-postadress eller lösenord eller att det är något problem med ditt Microsoft-konto.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Se om det finns några statusmeddelanden för Xbox Live

Se om det finns några servicemeddelanden på sidan Xbox Live-status  eller om det finns något Xbox Live-servicemeddelande längst upp på den här sidan. Vänta en stund och försök sedan igen om några varningar visas om tjänsten.

Obs!
Om en viss tjänst eller app ligger nere kan du be Microsoft meddela dig när den fungerar igen. Under namnet på appen eller tjänsten klickar du på Notify me when this service or app is up and running.

Lösning 2: Kontrollera att dina inloggningsuppgifter är korrekta
Kontrollera att du har angett rätt e-postadress och lösenord.

Lösning 3: Kontrollera om ditt konto har blockerats
Om ovanliga aktiviteter upptäcks på ditt Outlook.com- eller Hotmail.com-konto kan Microsoft tillfälligt blockera det för att skydda dig. Om ditt konto har blockerats loggar du in på account.live.com och följer anvisningarna för hur du tar bort blockeringen.

Lösning 4: Kontrollera det Microsoft-konto som är associerat med din gamertag
Om du har fler än ett Microsoft-konto kanske du försöker logga in med fel konto. Du måste logga in med det konto som är associerat med Xbox Live.
Så här ser du till att du använder rätt Microsoft-konto:

• Logga in längst upp på någon av Xbox.com-sidorna, till exempel den här.
  • Använd samma e-postadress och lösenord för Microsoft-konto som du försöker använda på din konsol.
  • Om du har problem med ditt Microsoft-konto ombeds du rätta till dem.
  • Om du är inloggad med fel gamertag eller om du uppmanas att skapa ett nytt Microsoft-konto använder du förmodligen fel Microsoft-konto.

Lösning 5: Använd ditt barns Microsoft-konto
Om Xbox Live-kontot är ett barnkonto måste du ange ditt barns Microsoft-kontouppgifter. Du måste använda samma uppgifter som när barnkontot skapades.

Lösning 6: Återställ lösenordet för ditt Microsoft-konto

Om du inte minns Microsoft-kontots lösenord kanske du måste återställa lösenordet innan du kommer åt Xbox Live.