Felet 8015D025 visas när du köper något på Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du försöker göra ett köp på Xbox 360-konsolen:

Det går inte att utföra den här åtgärden just nu. Försök igen senare.

Statuskod: 8015D025

Detta kan innebära att ditt Microsoft-konto har fler än ett betalningsalternativ angivet.

Lösning

Lös problemet genom att ta bort alla alternativ som inte används från Microsoft-kontots betalningsalternativ. Om du vill göra det går du till Ändra ett betalningsalternativ och väljer Ta bort ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.

Om det bara finns ett betalningsalternativ kopplat till ditt Microsoft-konto tar du bort det enligt anvisningarna ovan. Sedan lägger du till det igen genom att välja Lägg till betalningsalternativ till vänster på samma skärm och följa anvisningarna.