Felet 8015D02E uppkommer när du försöker använda din Xbox Live-profil på en dator eller på Xbox-konsolen

Följande felmeddelande visas när du försöker göra någon av dessa saker:

• Download your Xbox Live profile to your Xbox 360 console
  • Sign in to Xbox Live on your Xbox 360 console
  • Logga in på Xbox Live på en dator via Xbox.com.
  • Ändra det Microsoft-konto som hör till Xbox Live-kontot

Status code: 8015D02E

We think someone has been accessing your account

Detta kan innebära att ditt Microsoft-konto har låsts för att skydda dig, på grund av ett misstänkt intrång.

Lösning

Lös problemet genom att logga in på ditt Microsoft-konto på datorn och ändra ditt lösenord:

1. Logga in på ditt Microsoft-konto.
  2. Verifiera att du är innehavaren av kontot genom att ta emot en säkerhetskod via SMS eller e-post och därefter ange den online. Klicka på Nästa.
  3. Ändra ditt lösenord när du ombeds göra det.
  4. När du har bytt lösenordet bör du gå igenom dina säkerhetskontaktuppgifter och se så att angriparen inte har ändrat något. Du kan då korrigera informationen om det behövs.
  5. Återgå till Xbox-konsolen och logga in med ditt Microsoft-kontos e-postadress och det nya lösenordet.