Dela den här sidan

Felet 8015d080 visas när du använder Xbox Live

Du ser följande felkod när du använder Xbox Live:

8015d080

Problemet kan uppstå om du försöker göra något av följande:

  • Går till avsnittet Kontohantering under inställningar på Xbox 360-konsolen
  • Laddar ned din gamertag till konsolen

Felkoden kan innebära att det är något fel med ditt konto.

Lösning

Om du vill ha hjälp med ditt konto kontaktar du Xbox-supporten.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 8015d080 visas när du använder Xbox Live" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan