Felet 80162751 visas när du överför ett saldo på ditt Microsoft-konto på Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du överför ett saldo till ett annat betalningsalternativ på ditt Microsoft-konto på din Xbox 360-konsol:

Det har uppstått ett problem med Xbox-tjänsten. Försök igen senare.

Statuskod: 80162751

Detta kan innebära att betalningsalternativet som du överför det utestående saldot till inte är giltigt.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Bekräfta att informationen för dina betalningsalternativ är korrekt

Se till att Microsoft-kontots faktureringsadress är densamma som den kontokortsföretaget har uppgift om. Kontrollera också att ditt kort inte har upphört att gälla. Så här gör du:

1. Logga in på sidan Betalning och fakturering med ditt Microsoft-konto.
  2. Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.
  3. Välj Faktureringsinformation och följ sedan anvisningarna för att gå igenom din faktureringsinformation.

Obs! Om något är fel väljer du Redigera profil och följer anvisningarna för att uppdatera informationen.

Försök med nästa lösning om problemet kvarstår.

Lösning 2: Ta bort oanvända betalningsalternativ

Viktigt Om betalningsalternativet används för att betala en prenumeration måste du avbryta prenumerationen innan du kan ta bort betalningsalternativet. Mer information finns i Så här säger du upp din Xbox-prenumeration.

Om ditt betalningsalternativ bara används för inköp kan du enkelt ta bort det. Gå till Ändra ett betalningsalternativ på ditt Microsoft-konto och välj Ta bort ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.