Felet 801650C8 inträffar när du försöker köpa något eller lösa in en förbetald kod på din Xbox 360

Följande felmeddelande visas när du försöker köpa något eller lösa in en förbetald kod på din Xbox 360-konsol:

Det har uppstått ett problem med Xbox-tjänsten. Försök igen senare.
Statuskod: 801650C8

Det här beror på något av följande:

• Det har uppstått ett tillfälligt problem med Xbox Live-tjänsten.
  • Det finns en utestående skuld på ditt Microsoft-konto.

Obs! Gå till Hur du löser in en förbetald Xbox-kod om du försöker lösa in en förbetald kod.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-01-17T04:55:54.1263935+00:00

Lösning 2: Betala alla utestående skulder

Det här felet kan visas om du har en utestående skuld på ditt Microsoft-konto. För att lösa det här problemet måste du betala dina utestående skulder. Så här gör du:

1. Logga in på sidan Tjänster och prenumerationer  med ditt Microsoft-konto.
  2. Hitta din förfallna prenumeration i listan. Det förfallna beloppet visas i rött.
  3. Välj Betala nu och följ sedan instruktionerna för att betala det förfallna beloppet.

Obs! Om din prenumeration förfallit kan en förbetald kod inte användas för att betala din skuld. Du måste betala den förfallna skulden enligt anvisningarna ovan innan du löser in din förbetalda kod.