Felet 801675C1 uppträder när du uppgraderar ett Xbox Live-barnkonto till ett vuxenkonto på Xbox 360

Följande fel och meddelande visas när du försöker uppgradera ett Xbox Live-barnkonto till ett vuxenkonto på Xbox 360:

This action cannot be performed at this time.

Status Code: 801675C1

Detta kan innebära att motsvarande betalningsalternativ inte matchar Xbox Live-kontots region. Om du till exempel har ett amerikanskt konto kan du inte använda ett betalningsalternativ (t.ex. kreditkort) som är registrerat på en adress utanför USA.

Lösning

För att lösa det här problemet kan du försöka använda ett betalningsalternativ som motsvarar adressen i regionen för ditt Xbox Live-konto.