Felet 8016a04b visas när du löser in en förbetald kod på Xbox Live

Följande felmeddelande och kod visas när du försöker lösa in en förbetald kod på Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live. Try again later.

Status code 8016a04b

Detta kan innebära att den förbetalda kod du försöker använda inte motsvarar kontots land eller region.

Lösning

Den förbetalda kod du försöker använda motsvarar inte ditt kontoområde. Du kan bara använda en del förbetalda kort i särskilda områden. Kontrollera att ditt kontoområde motsvarar området där du köpte den förbetalda koden.