Felet 80190128 visas när du registrerar dig för en kostnadsfri provprenumeration på Xbox Live Guld.

Följande felkod visas när du försöker registrera dig för en kostnadsfri provprenumeration på Xbox Live Guld:

80190128

Det kan innebära att den kostnadsfria provprenumeration på Xbox Live Guld som du försöker registrera dig för redan har lösts in.

Lösning

Om det här meddelandet visas när du löser in en kod för kostnadsfri provprenumeration på Xbox Live Guld kontrollerar du Tjänster och prenumerationer på en dator för att se om prenumerationen redan har lösts in på ditt konto. Du kan även kontrollera Nedladdningshistorik på din Xbox 360-konsol.