Felet 80190194 visas när du använder Xbox Live eller Film och TV

Ett av följande felmeddelanden visas när du använder Xbox Live eller Film och TV:

• Det har uppstått ett problem med Xbox-tjänsten. Försök igen senare.
    80190194
  • Kan inte spela upp. Det här objektet är tyvärr inte längre tillgängligt från Xbox. Pröva att söka efter det – det kan finnas en ny version 0xc00d133c (0x80190194)

Det här beror på något av följande:

• Xbox Live-tjänsten är inte tillgänglig för tillfället.
  • Det kan vara problem med ditt Microsoft-konto.
  • Din faktureringsinformation kanske inte är uppdaterad.
  • Innehållet du söker kanske inte längre är tillgängligt på Film och TV.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-08-19T10:38:36.1452356+00:00
TV, musik och video: körs
2017-08-19T10:38:36.1452356+00:00

Lösning 2: Ändra betalningsalternativ

Det kan vara problem med det betalningsalternativ som är kopplat till ditt konto. Om du vill ändra eller uppdatera ditt betalningsalternativ går du till Ändra ett betalningsalternativ och väljer Uppdatera ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.

Lösning 3: Uppdatera din faktureringsinformation

Det kan vara problem med betalningsinformationen som är kopplad till ditt konto. Se till att Microsoft-kontots faktureringsadress är densamma som den kontokortsföretaget har uppgift om. Kontrollera också att ditt kort inte har upphört att gälla. Så här gör du:

1. Logga in på sidan Betalning och fakturering med ditt Microsoft-konto.
  2. Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.
  3. Välj Faktureringsinformation och följ sedan anvisningarna för att gå igenom din faktureringsinformation.

Obs! Om något är fel väljer du Redigera profil och följer anvisningarna för att uppdatera informationen.

Lösning 4: Kontrollera om innehållet fortfarande går att hyra på Film och TV

Om det här felet visas när du försöker spela Film och TV-innehåll som du laddat ned tidigare går du till Film och TV-butiken för att kontrollera om innehållet fortfarande går att hyra. Om det inte är tillgängligt kan andra versioner vara tillgängliga via andra Xbox Live-appar. Prova att söka efter titeln på din Xbox-konsol. Mer information finns i Använda Bing-sökning för att hitta innehåll på Xbox Live och Xbox 360.