Felkod 80190339 visas när du försöker göra ett inköp via Xbox Live

Problem

Följande felkod visas när du försöker göra ett inköp på Xbox Live:

80190339

Detta kan innebära att du angett ett postnummer som inte matchar numret som ditt kreditkortsföretag använder. Det kan också innebära att det är något fel med ditt konto.

Lösning

• Kontrollera postnumret du använder med ditt Xbox Live-konto. Kontrollera att det matchar numret som används av ditt kreditkortsföretag.
  • Mer information om problem med Xbox Live-konto finns i Kreditkortsfelkoder för Xbox Live.

Om det här problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.