Felet 80190826 visas när du använder Xbox Live

Följande fel och felmeddelande visas när du använder Xbox Live:

Can’t retrieve information from Xbox Live. Please try again.

Status code 80169d94

Detta kan innebära att ditt konto låsts på grund av ett problem med personuppgifterna i Xbox Live-kontot. Faktureringsinformationen kan till exempel vara ofullständig, eller så kanske kreditkortet du använder inte stämmer överens med kontots faktureringsinformation.

Lösning

Se till att Xbox Live-kontots faktureringsadress är densamma som den kreditkortsföretaget har uppgift om. Mer information om hur du byter faktureringsadressen för ditt Xbox Live-konto finns i artikeln Ändra Xbox Live-kontoinformationen.

Kontakta Xbox-supporten om detta inte fungerar och problemet kvarstår.