Felet 80190850 inträffar då du försöker köpa något på Xbox Live

Du ser följande felkod och felmeddelande när du försöker köpa något på Xbox Live:

Error 80190850

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar. Om en lösning inte fungerar går du till nästa.

Lösning 1: Försök genomföra köpet igen.

Pröva att genomföra köpet igen.

Lösning 2: Bekräfta att faktureringsinformationen på ditt konto är korrekt.

Du kan bekräfta faktureringsinformationen antingen på konsolen eller på Xbox.com.

Bekräfta eller redigera faktureringsinformationen:

1. Logga in på Mitt konto.
  2. Gå till Betalning och fakturering och klicka på Faktureringsinformation.
  3. Om du ombeds göra det loggar du in på ditt Microsoft-konto (e-postadress och lösenord).
  4. Kontrollera din kontaktinformation för fakturering.
  5.  Redigera kontaktinformationen om så behövs och klicka på Spara.

Bekräfta eller redigera faktureringsinformationen på konsolen:

1. Logga in på Xbox Live med din gamertag
  2. Gå till Inställningar och välj Konto.
  3. Gå till Your Information och välj Billing Information.
  4. Ange din Microsoft-kontoinformation och välj sedan Logga in.
  5. Redigera informationen för faktureringskontot om så behövs och välj Tillbaka.