Felet 807b0194 visas när du laddar ned en Xbox 360-uppdatering

Följande fel och meddelande visas när du försöker ladda ned en uppdatering av programvaran till Xbox 360-konsolen:

• Cannot process update.
  • Status code: 807b0194

Detta kan innebära att nedladdningen av uppdateringen till konsolen misslyckades.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar. Om en lösning inte fungerar går du till nästa.

Lösning 1: Ladda ned uppdateringen igen

1. Starta om konsolen.
  2. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen (X-knappen i mitten av handkontrollen).
  3. Gå till Settings och välj sedan System Settings.
  4. Välj Nätverksinställningar.
  5. Välj Wired Network eller namnet på ditt trådlösa nätverk (om du ombeds att göra det).
  6. Välj Testa anslutning till Xbox Live.
  7. Välj Yes om du tillfrågas om att uppdatera konsolprogramvaran.

Lösning 2: Kontrollera Xbox Live-anslutningen

Om du har problem med att ansluta eller upprätthålla anslutningen till Xbox Live läser du Nätverkssupport för Xbox 360

Lösning 3: Se till att det finns tillräckligt med lagringsutrymme

Den senaste uppdateringen av konsolprogramvaran kräver minst 190 MB lagringsutrymme (eller 256 MB om du bor i Japan). Om det inte finns tillräckligt med ledigt utrymme måste du flytta eller ta bort några objekt. Anvisningar finns i Kopiera, flytta eller ta bort sparade spel, profiler och avatarobjekt på Xbox.

Lösning 4: Rensa systemets cacheminne

Problemet kan eventuellt försvinna om du tar bort de tillfälliga filerna på konsolen. Följ anvisningarna i Så här rensar du cacheminnet på Xbox 360 och försök sedan ladda ned uppdateringen igen.

Lösning 5: Sätt i lagringsenheten igen

• Om du använder en Xbox 360-minnesenhet eller ett USB-flashminne i stället för en hårddisk, tar du bort och sätter tillbaka minnesenheten eller USB-flashminnet igen.
  • Följ anvisningarna i Installera eller ta bort en Xbox 360-hårddisk om du har en hårddisk.

Testa att ladda ned uppdateringen igen när du har anslutit lagringsenheten.

Lösning 6: Kopiera uppdateringen till ett USB-flashminne, en cd eller en dvd

Kopiera konsoluppdateringen från datorn till ett USB-flashminne, en cd eller en dvd. Installera sedan uppdateringen på konsolen. Gör så här:

Kopiera konsoluppdateringen till ett USB-flashminne

Obs! USB-flashminnet måste vara formaterat med filsystemet FAT32.

1. Sätt in USB-flashminnet i USB-porten på datorn.
  2. Ladda ned uppdateringsfilen.
  3. Klicka på Save för att spara ZIP-filen med konsoluppdateringen på datorn.
  4. Packa upp filen:
    • Om du använder Windows XP, Windows Vista eller Windows 7 packar du upp ZIP-filen genom att dubbelklicka på den.
    • Om du använder en tidigare version av Windows behöver du ett särskilt program för att packa upp filen (till exempel WinZip).
  5. Kopiera innehållet i zip-filen till rotkatalogen på USB-flashminnet.
  6. Ta ut USB-flashminnet från USB-porten på datorn.
  7. Sätt in USB-flashminnet i en USB-port på Xbox 360-konsolen.
  8. Starta om konsolen.
  9. När konsolen startar om startas installationsprogrammet automatiskt. Välj Yes när du ombeds att uppdatera den nya konsolprogramvaran.

Kopiera konsoluppdateringen till en cd eller dvd

Du kan även ladda ned uppdateringen till datorn, bränna uppdateringen på en cd- eller dvd-skiva och sedan installera uppdateringen på konsolen. Gör så här:

1. Ladda ned uppdateringsfilen till datorn.
  2. Klicka på Spara för att spara zip-filen med konsoluppdateringen på datorn.
  3. Packa upp filen:
    • Om du använder Windows XP, Windows Vista eller Windows 7 packar du upp ZIP-filen genom att dubbelklicka på den.
    • Om du använder en tidigare version av Windows behöver du ett särskilt program för att packa upp filen (till exempel WinZip).
  4. Sätt in en tom, skrivbar cd- eller dvd-skiva i datorn.
  5. Kopiera innehållet i zip-filen till rotkatalogen på cd:n eller dvd:n och välj att skriva (bränna) filerna på skivan.
  6. När filerna har bränts på skivan tar du ut skivan ur datorn och sätter in den i skivenheten på Xbox 360-konsolen.
  7. Starta om konsolen.
  8. När konsolen startar om startas installationsprogrammet automatiskt. Välj Yes när du ombeds att uppdatera den nya konsolprogramvaran.

Om du får en felkod av typen xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 efter att du uppdaterat till ett flashminne, en cd eller en dvd kontaktar du Xbox-supporten.