Felet 807b019f visas när du spelar upp innehåll på Xbox 360

Följande felkod och felmeddelanden visas när du försöker spela upp innehåll på Xbox 360-konsolen:

Can't find the content.
Statuskod: 807b019f

Detta innebär att konsolen inte kan ansluta till Xbox Live, troligen på grund av systemunderhåll, ett tillfälligt problem med Xbox Live eller ett problem med nätverkskonfigurationen.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar. Om en lösning inte fungerar går du till nästa.

Lösning 1: Kontrollera statusen på Xbox Live-tjänsten

Vissa Xbox Live-funktioner kanske inte är tillgängliga på grund av ett tillfälligt Xbox Live-fel eller i samband med planerat systemunderhåll. Om du vill kontrollera Xbox Live-tjänstens status går du till Xbox Live-tjänstens status.

Lösning 2: Testa Xbox Live-anslutningen

Så här gör du om du vill testa anslutningen till Xbox Live:

1. Från Xbox Dashboard går du till Settings och väljer System.
  2. Välj Network Settings.
  3. Välj Wired Network eller namnet på det trådlösa nätverket om du uppmanas göra det.
  4. Välj Testa anslutning till Xbox Live.

Lösning 3: Töm systemets cacheminne

Töm systemets cacheminne så här:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Gå till Settings och välj System Settings.
  3. Välj Storage eller Memory.
  1. Markera en lagringsenhet och tryck på Y-knappen på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.)
  2. Välj Rensa systemcache.
  1. Välj Yes när du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten.
  2. Starta om konsolen.

Lösning 4: Ladda ned innehållet

Försök ladda ned och sedan spela upp det innehåll du vill spela. Information om hur du laddar ned köpt innehåll finns i artikeln Visa nedladdningshistoriken för Xbox Live på din dator eller Xbox 360-konsol.

Lösning 5: Öppna nätverksportar

Flera portar måste vara öppna i nätverksenheterna eller brandväggen för att du ska kunna ansluta till Xbox Live. Mer information om vilka nätverksportar som måste vara öppna för Xbox Live finns i Nätverksportar som används av Xbox Live.

Lösning 6: Förbättra nätverksprestandan

Om du inte kan ansluta till Xbox Live, om anslutningen ofta avbryts eller om du inte kan se en del innehåll kan du försöka öka nätverkets prestanda. Om du behöver hjälp läser du Lösning på låga prestanda i Xbox 360.

Lösning 7: Sök efter fel i nätverks- eller internetanslutningen

Du kanske inte kan ansluta till Xbox Live eller använda vissa Xbox Live-funktioner om internetleverantören har begränsat bandbredden eller anslutningstiden. Kontakta internetleverantören och hör om det finns några begränsningar som kan orsaka att anslutningen avbryts.