Felet 807B01F4 visas när du försöker ladda ned innehåll från Xbox Live på Xbox 360

Ett av följande felmeddelanden visas när du försöker lösa in en förbetald kod eller ladda ned innehåll från Xbox Live:

Det har uppstått ett problem med Xbox-tjänsten. Försök igen senare.
Statuskod: 807B01F4
Det går inte att hämta information från Xbox Live. Försök igen senare.
Statuskod: 807B01F4

Det här beror på något av följande:

• Det är ett problem med din nätverkskonfiguration.
  • Ditt konto kan vara blockerat.

Obs! När problemet uppstår kan det hända att du inte kan öppna Kontohantering.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-01-18T20:08:30.8142636+00:00

Lösning 2: Återställa systemet

Följ anvisningarna för att återställa systemet:

1. Tryck på Guide-knappen och välj sedan Stäng av konsolen.
  2. Koppla från strömsladden på baksidan av din router, ditt modem eller din gateway i fem minuter. Om du har både en router och ett modem tar du bort strömkabeln från båda enheterna.
  3. Efter fem minuter kopplar du in modemet eller gatewayen först och väntar tills alla lampor återgår till sina normallägen.
  4. Koppla in routern och vänta tills alla lampor återgår till sina normallägen.
  5. Slå på Xbox-konsolen igen och kör anslutningstestet för Xbox Live. Följ de här stegen för att köra testet:

Obs! Om du använder en Xbox 360 trådlös handkontroll startar du konsolen med hjälp av Guide-knappen på handkontrollen.
    1. Välj Inställningar.
    2. Välj System.
    3. Välj Nätverksinställningar.
    4. Välj ditt nätverk.
    5. Välj Testa anslutning till Xbox Live.

Lösning 3: Öppna nätverksportar

Om du har en brandvägg eller om du är ansluten till ett kontors-, skol- eller universitetsnätverk, kan du behöva öppna nätverksportar för att Xbox 360-konsolen ska kunna kommunicera med Xbox Live. Du kan få hjälp genom att läsa artikeln Nätverksportar och routerkonfigurationer på Xbox 360 för Xbox Live.