Felet 807B01F6 visas när du försöker logga in på Xbox Live på Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker logga in på Xbox Live på Xbox 360-konsolen:

807B01F6

Visst Xbox Live-innehåll är inte tillgängligt just nu. Försök igen senare.

Detta kan innebära att det är problem med eller avbrott i Xbox Live-tjänsten.

Lösning

Se om det finns några servicemeddelanden på sidan Xbox Live-status eller om det finns något Xbox Live-servicemeddelande längst upp på den här sidan. Om det finns aktuella varningar om eller avbrott i tjänsten väntar du en stund och försöker sedan igen.

Kunder i USA: Om en viss tjänst eller app ligger nere kan du be att få ett SMS eller en röstavisering när avbrottet är avhjälpt. Under namnet på appen eller tjänsten klickar du på Meddela mig när den här tjänsten eller appen är igång igen.