Fel 831188FB visas när du försöker logga in på ditt Microsoft-konto

Problem

Följande felkod och felmeddelanden visas när du försöker logga in på ditt Microsoft-konto:

There is something wrong with your Microsoft account.

Status code: 831188FB

Detta kan innebära att du måste lägga till säkerhetsbevis för ditt Microsoft-konto.

Lösningar

Mer information om säkerhetsbevis och hur du lägger till dem till ditt Microsoft-konto hittar du i Lägg till och uppdatera säkerhetsbevis för ditt Microsoft-konto.

Om felet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.