Felkoden 838200c8 visas när du köper något eller tittar på kontoinformation på Xbox Live

Följande felkod och felmeddelande visas när du köper något eller tittar på kontoinformation på Xbox Live:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
Status Code 838200c8

Detta kan innebära att Xbox Live-tjänsten ligger nere.

Lösning

För att åtgärda problemet kontrollerar du om det finns servicemeddelanden på sidan Xbox Live-status eller om det finns något meddelande längst upp på den här sidan. Om det finns aktuella varningar om tjänsten väntar du en stund och försöker sedan igen.

Endast för kunder i USA: Om en viss tjänst eller app ligger nere kan du be att få ett SMS- eller röstmeddelande när den fungerar igen. Under namnet på appen eller tjänsten klickar du på Notify me when this service or app is up and running.