Felkod 838200CE visas när du använder PayPal för att betala på Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker använda ett PayPal-konto för att köpa en Xbox Live-guldprenumeration eller ett spel på din Xbox 360-konsol:

Det har uppstått ett problem med Xbox-tjänsten. Försök igen senare.
Statuskod: 838200CE

Om du försöker göra ditt inköp direkt via Xbox.com visas följande meddelande när du försöker logga in på ditt PayPal-konto:

Det gick inte att genomföra din begäran
Belöningsmetoden som du valde har inte auktoriserats. Välj en annan belöningsmetod för att begära pengar tillbaka. Kontakta kundtjänsten om du får det här meddelandet flera gånger.
Meddelande 8017

Det kan bero på ett tillfälligt underhållsarbete på Xbox Live. Det kan också vara problem med ditt betalningsalternativ.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-01-20T12:13:55.2580312+00:00

Lösning 2: Felsök ditt PayPal-konto

Läs Använd PayPal med ditt Xbox Live-konto om du behöver hjälp med att lösa problem med ditt PayPal-konto.

Lösning 3: Kontrollera att din faktureringsinformation stämmer

Se till att Microsoft-kontots faktureringsadress är densamma som den kreditkortsföretaget har uppgift om. Kontrollera också att ditt kort inte har upphört att gälla. Så här gör du:

1. Logga in på sidan Faktureringsinformation med ditt Microsoft-konto.
  2. Om du inte känner till e-postadressen eller lösenordet till ditt Microsoft-konto använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.
  3. Välj Faktureringsinformation och följ sedan anvisningarna för att gå igenom din faktureringsinformation.

Obs! Om något är fel väljer du Redigera profil och följer anvisningarna för att uppdatera informationen.