Felet 838200DE visas när du köper något på Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du försöker göra ett köp på Xbox 360-konsolen:

Det har uppstått ett problem med Xbox-tjänsten. Försök igen senare.
Statuskod: 838200DE

Detta kan innebära att:

• Xbox Live-tjänsten är inte tillgänglig för tillfället.
  • Det finns en utestående skuld på ditt konto.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-02-21T19:30:47.4717770+00:00

Lösning 2: Betala alla utestående skulder

Om ett betalningsalternativ som är kopplat till en prenumeration har en utestående skuld måste du betala skulden innan du kan göra ett inköp på din Xbox 360-konsol.

Så här betalar du en förfallen skuld online:

1. Logga in på sidan Tjänster och prenumerationer med ditt Microsoft-konto.
  2. Hitta din förfallna prenumeration i listan. Det förfallna beloppet visas i rött.
  3. Välj Betala nu och följ sedan instruktionerna för att betala det förfallna beloppet.

Obs! Om din prenumeration förfallit kan en förbetald kod inte användas för att betala din skuld. Du måste betala skulden enligt anvisningarna ovan innan du löser in din förbetalda kod.