Felet 8382025C visas när du köper något med PayPal på Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du använder PayPal för att göra ett köp på din Xbox 360-konsol:

Statuskod: 8382025C

Det har uppstått ett problem med Xbox-tjänsten. Försök igen senare.

Det innebär att PayPal-kontot som du försöker lägga till inte stöds. Microsoft stöder bara PayPal-konton som har ett kontokort eller bekräftat bankkonto som finansieringsalternativ.

Lösningar

Lösning 1: Uppdatera ditt PayPal-konto med ett annat finansieringsalternativ

Uppdatera ditt PayPal-konto med antingen ett kontokort eller ett bekräftat bankkonto som finansieringsalternativ.

Lösning 2: Använd ett annat betalningsalternativ

Det är enkelt att ändra betalningsalternativ. Gå till Ändra ett betalningsalternativ och välj Lägg till ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.