Felet 8b010007 visas när du laddar ned på Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ladda ned på din Xbox 360-konsol:

Statuskod: 8b010007

Some Xbox Live features are temporarily unavailable. You can still play online and send messages.

Det här kan ha någon av följande orsaker:

• Vissa Xbox-funktioner är inte tillgängliga på grund av systemunderhåll eller ett tillfälligt Xbox Live-problem.
  • Du kommer inte åt vissa Xbox-funktioner på grund av ett problem med nätverkskonfigurationen.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Xbox Live kanske inte är tillgängligt på grund av systemunderhåll. Kontrollera sidan med Xbox Live-tjänstens status. Vänta och försök igen senare om det finns ett Xbox Live-servicemeddelande.

Om inga varningar visas för Xbox Live-tjänsten och du ändå får det här felet testar du nästa lösning.

Lösning 2: Testa anslutningen

Testa Xbox Live-anslutningen på Xbox 360-konsolen. Gör så här:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Gå till Inställningar och sedan Systeminställningar.
  3. Välj Nätverksinställningar.
  4. Välj Trådburet nätverk eller namnet på det trådlösa nätverket om du uppmanas.
  5. Välj Testa anslutning till Xbox Live.
  6. Gör något av följande:
    • Läs Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live om testet misslyckas och du inte kan ansluta till Xbox Live.
    • Pröva nästa lösning om Xbox Live-tjänsten är tillgänglig.
    • Försök igen senare när Xbox Live-tjänsten är tillgänglig om en varning visas i Xbox Live-tjänsten.

Testa nästa lösning om felet fortfarande visas.

Lösning 3: Öppna nätverksportar

Om du har en brandvägg eller om konsolen är ansluten till ett nätverk på kontoret eller i skolan kan du behöva öppna nätverksportar för att Xbox 360-konsolen ska kunna kommunicera med Xbox Live. Hjälp hittar du i Nätverksportar som används av Xbox Live.