Felkod 8b050008-2a163c39-88e4fcf1 inträffar när du försöker ansluta till Xbox Live

Problem

Följande felkod och meddelande visas när du försöker ansluta till Xbox Live:

Heading: Xbox Live

Contents: "This feature is temporarily unavailable. Please try again later."

Status Code: 8b050008-2a163c39-88e4fcf1

Detta kan innebära att Xbox 360-konsolens programvara inte är uppdaterad.

Lösning

Försök åtgärda problemet med följande steg:

1. Starta om konsolen.
  2. Tryck på Xbox Guide-knappen på handkontrollen.
  3. Gå till Settings (Inställningar) och välj sedan System Settings (Systeminställningar).
  4. Välj Network Settings.
  5. Välj Wired Network eller namnet på ditt trådlösa nätverk (om du uppmanas att göra det).
  6. Välj Test Xbox Live Connection.
  7. Välj Yes om du tillfrågas om att uppdatera konsolprogramvaran.