Felet 8C15000C uppkommer då du köper något via Xbox Live på Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker göra ett inköp på Xbox Live på Xbox 360:

8C15000C

Detta kan innebära att du har angett något av följande på fel sätt:

• Faktureringsadress
  • Postnummer

Den information du angett matchar inte faktureringsadressen eller postnumret som ditt kreditkortsföretag använder.

Lösning

Kontrollera att du angett faktureringsadressen och postnumret för ditt Xbox Live- eller Music Pass-konto på rätt sätt. Kontrollera att det matchar faktureringsadressen och postnumret som ditt kreditkortsföretag använder. Mer information om hur du byter faktureringsadressen för ditt Xbox Live- eller Music Pass-konto finns i artikeln Så här ändrar eller uppdaterar du informationen för Xbox Live-faktureringskontot.