Felet 8C210007 visas när du registrerar dig för en kostnadsfri provversion av Xbox Live Gold.

Följande felmeddelande och felkod visas när du försöker registrera dig för en 30-dagars kostnadsfri provversion av ett Xbox Live-guldmedlemskap:

Det har uppstått ett problem med Xbox-tjänsten. Försök igen senare. Besök www.xbox.com/errorhelp om du behöver mer hjälp med det här problemet
Statuskod: 8C210007

Det här beror på något av följande:

• Xbox Live-tjänsten är nere.
  • Att faktureringsinformationen för ditt konto inte är korrekt.
  • Det går inte att ansluta konsolen till Xbox-servrarna.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-01-19T14:22:57.6701816+00:00

Lösning 2: Kontrollera informationen i Microsoft-kontot. Gör så här:

1. Logga in ­ på ditt Microsoft-konto.
  2. Klicka på Betalning och fakturering och välj Faktureringsinformation.
  3. Följ de här kontoverifieringsanvisningarna för att verifiera ditt konto.
  4. Kontrollera faktureringsuppgifterna. Klicka på Redigera profil om du behöver uppdatera din adress. Klicka sedan på Betalningsalternativ och välj en betalningsmetod. Kontrollera informationen för varje betalningsmetod.
  5. Logga ut från ditt Microsoft-konto och logga sedan in igen.
  6. Försök igen att registrera dig för en kostnadsfri 30-dagars provversion av ett Xbox Live-guldmedlemskap.

Lösning 3: Felsök anslutningen till Xbox-servern. För att göra detta använder du Lösning för Xbox 360-anslutningsfel.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Relaterade problem