Felkod 8c210003 visas när du försöker göra ett inköp på Xbox Live

Följande felkod visas när du försöker göra ett inköp på Xbox Live:

8c210003

Det här kan bero på en av två saker:

• Köpet är inte tillgängligt för den typ av Xbox Live-prenumeration du har.
  • Det finns ett problem med din betalningsmetod.

Lösningar

Lösning 1: När din utvärderingsperiod har gått ut köper du en Xbox Live Guld-prenumeration och försöker göra inköpet igen

Om den här lösningen inte fungerar eller om du tror att något annat kontoproblem orsakar felet försöker du med nästa lösning.

Lösning 2: Kontrollera faktureringsadressen och utgångsdatumen för betalningsalternativen

Se till att Xbox Live-kontots faktureringsadress är densamma som den kreditkortsföretaget har uppgift om. Kontrollera också att ditt kort inte har upphört att gälla. Gör så här:

1. Öppna Mitt konto i webbläsaren.
  2. Om det behövs loggar du in på det Microsoft-konto som du vill ändra.
    Obs! Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorade konton eller lösningen för förlorade lösenord.
  3. Välj Fakturering och betalning och sedan Faktureringsinformation.
  4. Kontrollera din faktureringsinformation. Välj Redigera profil om något är fel och följ sedan anvisningarna för att uppdatera faktureringsinformationen.

Lösning 3: Ändra ditt betalningsalternativ

Om du misstänker att det kan vara ett problem med betalningsalternativet som är kopplat till ditt konto kan du ändra det. Gör så här:

1. Öppna Mitt konto i webbläsaren.
  2. Om det behövs loggar du in på det Microsoft-konto du vill ändra.
    Obs! Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorade konton eller lösningen för förlorade lösenord.
  3. Välj Tjänster och prenumerationer.
  4. Välj Ändra hur du betalar under Betald med i avsnittet Xbox Live.
  5. Välj det betalningsalternativ som ska ändras på rullgardinsmenyn på sidan Ändra hur du betala för prenumerationen på Xbox Live.
    Obs! Om du vill lägga till ett nytt betalningsalternativ väljer du Lägg till en ny betalningsmetod. Välj sedan Nästa och följ sedan anvisningarna för att ange ditt kreditkort, betalkort eller PayPal-konto som nytt betalningsalternativ.
  6. När du har valt den metod som ska ändras väljer du Nästa och följer sedan anvisningarna för att ändra betalningsalternativ.