Felet 8c230002 visas när du försöker visa eller köpa innehåll på Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker visa eller köpa innehåll på din Xbox 360-konsol:

8C230002

Det har uppstått ett problem med Xbox-tjänsten. Försök igen senare.

Detta kan innebära att Xbox Live-tjänsten ligger nere eller att det finns en blockering på ditt konto som hindrar dig från att komma åt vissa typer av innehåll, till exempel oklassificerat innehåll.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Användning av inköp och innehåll: körs
2017-02-23T10:20:14.8876461+00:00

Lösning 2: Anpassa sekretessinställningarna

Om du använder ett vuxenkonto loggar du in på det kontot och kontrollerar att det har obegränsad åtkomst till innehåll. Du kan anpassa inställningarna via Xbox 360-konsolen eller online.

Anpassa dina onlinesekretessinställningar via konsolen .

1. Logga in på kontot där problemet uppstått, öppna navet Inställningar och välj Sekretess.
    2. Välj Ändra inställningar på panelen Sekretess- och onlineinställningar.
    3. Välj Anpassa.
    4. Rulla nedåt och välj Medlemsinnehåll. Ange det till Alla.

Anpassa sekretessinställningarna online

1. Logga in på ditt Microsoft-konto.
    2. Under Säkerhet och sekretess väljer du Sekretess och onlinesäkerhet för Xbox.
    3. Välj Onlinesäkerhet för Xbox 360.
    4. Markera det konto du loggade in med och ange sedan Delning till sociala nätverk till Tillåtet.
    5. Välj Spara.

Obs! Xbox Live-barnkonton kräver godkännande från en förälders Microsoft-konto. Mer information finns i Xbox 360-inställningar för onlinesäkerhet och sekretess.

Pröva nästa lösning om du fortsätter att få samma felmeddelande.

Lösning 3: Anpassa trygghetsinställningarna

Trygghetsinställningarna kan blockera visningen av innehåll som klassificerats lägre än konsolens aktuella klassificeringsinställningar. Kontrollera att du inte gömmer innehåll på grund av trygghetsinställningarna. Du kan anpassa inställningarna antingen via Xbox 360-konsolen eller online.

Anpassa dina trygghetsinställningar via konsolen .

1. Logga in på kontot där problemet uppstått, öppna navet Inställningar och välj Familj.
    2. Om du har en lösenordskod för trygghetsinställningarna anger du koden.
    3. Välj Klassificering och innehåll.
    4. Välj Spelklassificeringar och sedan Alla spel.
    5. Välj Filmklassificeringar och sedan Alla filmer.
    6. Välj TV-klassificeringar och sedan Alla TV-program.
    7. Välj Barnförbjudet innehåll och sedan Tillåtet.
    8. Välj Oklassificerat innehåll och sedan Tillåtet.
    9. Tryck på B och välj sedan Spara och avsluta.

Anpassa trygghetsinställningarna online

1. Logga in på ditt Microsoft-konto.
    2. Under Onlinesäkerhet väljer du Sekretess och onlinesäkerhet för Xbox.
    3. Välj Onlinesäkerhet för Xbox 360.
    4. Markera det konto som du loggade in med och ge sedan Programmering värdet Standard.
    5. Välj Spara.