Statuskod C000-0022 visas när du försöker ladda ned en uppdatering

Problem

Om följande statuskod och meddelande visas när du försöker ladda ned en uppdatering har någon gjort intrång i eller modifierat din konsol och konsolen har blivit avstängd.

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0022

Obs! Tecknen “x” i statuskoden varierar.

Konsolen kan inte längre ansluta till Xbox Live, installera programuppdateringar eller spela nya spel som kräver en uppdatering av programvaran. Läs om Xbox Live-konsolavstängningar.

Lösningar

Följ de här stegen för att to kunna spela spel offline på konsolen när den är avstängd:

1. Koppla bort nätverkskabeln eller ta bort din Xbox 360 trådlös nätverksadapter från konsolen.
  2. Du måste inaktivera de automatiska inloggningen för att kunna spela spel offline. Så här inaktiverar du automatisk inloggning:
    1. Starta om konsolen.
    2. Välj No om du tillfrågas om att uppdatera konsolprogramvaran.
    3. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
    4. Gå till settings och välj Profile.
    5. Välj Sign-in Preferences.
    6. Ange Profile Auto Sign-in till ”Off”.
    7. Tryck på B-knappen på handkontrollen när du vill gå tillbaka till Xbox Dashboard.

Du kan nu spela befintliga spel offline på konsolen. Alla framtida försök att logga in på Xbox Live eller att uppdatera konsolprogramvaran kommer att resultera i fel.