Felkod C000-0032 visas när du försöker ladda ned en uppdatering

Översikt

Om felkod C000-0032 visas när du försöker ladda ned en Xbox Dashboard-uppdatering kan det vara problem med din Xbox Live-anslutning.

Läs den här sidan och lär dig mer om felkod C000-0032 och vad du kan göra.

Om felkod 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx (xxxx i sekvensen varierar beroende på andra faktorer, bl.a. region) visas när du försöker ladda ned en Xbox Dashboard-uppdatering innebär det att nedladdningen misslyckades.

På den här sidan

Felkod och -meddelande

Felkod C000-0032 föregås av följande meddelande:

Can't Process the Update. Om problemet kvarstår går du till www.Xbox.com/support.

Problem

Om detta meddelande och denna felkod visas innebär det att du har problem med att ansluta till eller att upprätthålla anslutningen till Xbox Live.

Lösningar

1. Prova att installera uppdateringen igen.
  2. Anslut din konsol direkt till modemet med hjälp av en Ethernetkabel. Det bör inte vara några andra enheter anslutna till ditt modem i det här skedet.
  3. Om du fortfarande har problem med att ansluta till eller att upprätthålla anslutningen till Xbox Live läser du Anslutningsproblem med Xbox Live.

Obs! Du kan också uppdatera konsolprogramvaran genom att kopiera uppdateringen till ett USB-flashminne eller till en skiva. Se Felsöka problem med uppdateringar av konsolprogramvaran.