Dela den här sidan

Felet C000–0185 visas när du laddar ned en uppdatering av Xbox 360-konsolen

Följande felmeddelande och kod visas när du laddar ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen:

  • Cannot process update.
  • Statuskod: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0185
  • Obs! Siffrorna ”x” varierar.

Det innebär att nedladdningen av uppdateringen till Xbox 360-konsolen misslyckades.

Lösning

För att lösa problemet läser du Felsöka problem med uppdateringar av Xbox 360-konsolen.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet C000–0185 visas när du laddar ned en uppdatering av Xbox 360-konsolen " som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan