Felet C000-0286 visas när du laddar ned en uppdatering på Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ladda ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen:

Can't Process the Update. Om problemet kvarstår går du till www.Xbox.com/support.

Fel C000-0286

Detta kan innebära att du har ett problem med anslutningen till Xbox Live.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Pröva att installera uppdateringen igen. Gör så här:

1. Starta om konsolen.
  2. Tryck på knappen Xbox Guide på handkontrollen.
  3. Gå till Settings (Inställningar) och välj sedan System Settings (Systeminställningar).
  4. Välj Network Settings.
  5. Välj Wired Network eller namnet på ditt trådlösa nätverk (om du uppmanas att göra det).
  6. Välj Test Xbox Live Connection.
  7. Välj Yes om du ombeds att uppdatera konsolprogramvaran.

Lösning 2: Anslut din konsol direkt till modemet med hjälp av en Ethernetkabel. Det bör inte vara några andra enheter anslutna till ditt modem i det här skedet. Pröva att installera uppdateringen igen.

Lösning 3: Läs Nätverkssupport om du har problem med att ansluta eller upprätthålla anslutningen till Xbox Live.

Obs! Du kan också uppdatera din konsolprogramvara genom att ladda ned uppdateringen till ett USB-flashminne eller en skiva och sen överföra den till din konsol. Se Felsöka problem med uppdateringar av konsolprogramvaran.