Felkod c00cee04 visas när du försöker använda Xbox Live

Översikt

Om felkod c00cee04 visas när du försöker besöka Xbox Live kan det vara ett tillfälligt problem med Xbox Live eller med filer lagrade på din Xbox 360-konsol.

Läs den här sidan och lär dig mer om felkod c00cee04 och vad du kan göra.

På den här sidan

Felkod och -meddelande

Felkod c00cee04 innehåller följande meddelande:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: c00cee04

Problem

Om du får det här meddelandet och den här felkoden kan det innebära att Xbox Live genomgår systemunderhåll eller att systemfiler på din konsol är tillfälligt skadade.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Försök igen senare

Vänta i några minuter och försök igen. Xbox Live kanske inte är tillgängligt på grund av systemunderhåll. Om du vill kontrollera status för Xbox Live går du till Service Status och tittar i avsnittet “Service Status” för att se om det finns något meddelande om att Xbox Live ligger nere.

Om problemet kvarstår försöker du med nästa lösning.

Lösning 2: Rensa systemets cacheminne på Xbox 360-konsolen

När cacheminnet rensas tas temporära filer och data bort, t.ex. speluppdateringar, installationspaket för systemuppdateringar och spelarbilder på dina kompisar.

Obs! Följande tas inte bort när du rensar cacheminnet:

• Din gamertag
  • Innehåll som du har laddat ned
  • Spelfiler
  • Uppdateringar av konsolprogramvaran

Rensa systemets cacheminne:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Settings och välj sedan System Settings.
  2. Välj Storage eller Memory.
  1. Markera en lagringsenhet och tryck på Y på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.)
  2. Välj Clear System Cache.
  1. Välj Yes när du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten.

Om problemet kvarstår försöker du med nästa lösning.

Lösning 3: Rensa Xbox Live-cacheminnet på Xbox 360-konsolen

På Xbox 360-konsolen lagras också tillfälliga filer för Xbox Live. Så här gör du för att rensa bort de tillfälliga filerna från konsolen:

1. Gå till Settings på konsolen och välj System.
  2. Välj Storage och välj den primära lagringsenheten.
  3. Välj System Items.
  4. Välj Marketplace System Data.
  5. Välj Delete.
  6. Starta om konsolen.
  7. Logga in på Xbox Live.
Om du har samma problem efter att du provat lösningarna på den här sidan kontaktar du Xbox-supporten.