Felet C00D1365 visas när du använder Zune

Obs! Tjänsten Zune är avstängd från och med 15 november 2015. Detta kan orsaka fel om du försöker strömma eller ladda ned innehåll eller uppdatera tjänsten.

Du ser följande fel när du använder Zune:

C00D1365

Det innebär att Zune inte kan ansluta till Zune Marketplace och kontrollera att du får använda din Music Pass-prenumeration. Zune kanske inte kan komma ut på internet över huvud taget, eller så kan Zune-tjänsten vara nere.

Lösning

Lösning 1: Kontrollera Zune-tjänstens status

Besök tjänststatusen för Xbox Live och se om Zune-tjänsten är tillgänglig. Försök ansluta senare om tjänsten inte är tillgänglig.

Lösning 2: Kontrollera att du är ansluten till internet

Du kan ha förlorat din Wi-Fi-anslutning, internettjänsten kan ligga nere eller så kan din router vara offline och behöva startas om. Så här felsöker du internetanslutningen.

Windows 7:

1. Klicka på Start och sedan på Kontrollpanelen.
  2. Klicka på Nätverk och Internet och klicka sedan på Visa nätverksstatus och -uppgifter. Skärmen visar om du är ansluten till ett nätverk eller inte.
    • Om du är ansluten till ett nätverk klickar du på Anslut till ett nätverk i statusfönstret och väljer ett tillgängligt nätverk.
    • Om det visar sig att du är ansluten till fel nätverk väljer du rätt nätverk och anger ditt lösenord om du uppmanas att göra det.

Windows 8:

1.  Klicka på Start, skriv kontrollpanelen och tryck sedan på Enter på tangentbordet för att komma åt kontrollpanelsskärmen.
  2. Klicka eller tryck på Nätverks- och delningscenter. Skärmen visar om du är ansluten till ett nätverk eller inte.
    • Klicka eller tryck på Skapa en ny anslutning eller ett nytt nätverk om du inte är ansluten till ett nätverk.
    • Om det visar sig att du är ansluten till fel nätverk väljer du rätt nätverk och anger ditt lösenord om du uppmanas att göra det.

Om du fortfarande inte kan ansluta till internet kan det vara ett problem med internettjänsten. Du kan vänta en stund och försöka logga in igen senare eller kontakta din internetleverantör.

Lösning 3: Kontrollera att tids- och datuminställningarna på datorn stämmer

Om du vill dess inställningar klickar du på tiden och datum längst till höger i aktivitetsfältet och klickar sedan på Ändra inställningarna för datum och tid. Ange sedan rätt datum och tid.

Lösning 4: Rensa webbhistoriken och ta bort tillfälliga filer

Gör så här:

1. Öppna din webbläsare. Om du använder Windows 8 öppnar du Internet Explorer på skrivbordet. Tryck på Alt-tangenten på tangentbordet så att menyfältet visas.
  2. Klicka eller tryck på Verktyg och sedan på Internetalternativ om du använder Internet Explorer.
  3. Leta reda på Webbhistorik under fliken Allmänt och klicka eller tryck sedan på Ta bort.
  4. Markera kryssrutan Temporära internetfiler i rutan Ta bort webbläsarhistorik. Avmarkera alla andra kryssrutor.
  5. Klicka eller tryck på Ta bort.

Starta om Zune och se om du får tillgång till dina objekt.