Felet Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable visas när du använder Xbox Live

Följande felmeddelande visas när du använder Xbox Live:

Det går inte att registrera sig för Xbox Live eller att hämta ett konto för närvarande.

Försök igen senare.

Detta innebär att det antingen är något problem med den Xbox Live-app du försöker använda eller med Xbox Live-tjänsten.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar: Om en lösning inte fungerar går du till nästa.

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-04-30T23:19:45.1893592+00:00

Lösning 2: Testa Xbox Live-anslutningen

1. Öppna Inställningar på konsolen och välj System.
  2. Välj Nätverksinställningar.
  3. Välj Trådburet nätverk eller namnet på ditt trådlösa nätverk (om du ombeds att göra det).
  4. Välj Testa anslutning till Xbox Live.
  5. Om du inte kan ansluta till Xbox Live loggar du in med din Xbox Live-gamertag.

Lösning 3: Testa Lösning för Xbox Live-anslutningsfel
Om du fortfarande inte kan ansluta till Xbox Live läser du Lösning för Xbox 360-anslutningsfel.

Kontakta Xbox-supporten om dessa lösningar inte åtgärdar problemet.