Xbox Live-meddelanden på Xbox 360

Använd text- eller röstmeddelanden om du vill chatta med dina kompisar från konsolen eller datorn.

Skicka text- eller röstmeddelanden från en Xbox 360-konsol

1. Logga in på Xbox Live.
  2. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen.
  3. Välj Meddelanden.
  4. Välj Skapa nytt.
  5. Välj Meddelande.
  6. Välj en gamertag eller välj Ange gamertag.
  7. Välj Lägg till text eller Lägg till röst.
  8. Gör något av följande:
    • Om du valde Lägg till text: Skriv ditt meddelande. Du kan använda tangentbordet på skärmen eller ett USB-tangentbord som är anslutet till USB-porten på konsolens framsida.
    • Om du valde Lägg till röst: Spela in ett röstmeddelande via ditt headset eller Kinect-sensorn.
      Obs! När du har spelat in röstmeddelandet kan du granska det innan du skickar det genom att trycka på Play.
  9. Välj Skicka meddelande.

Skicka textmeddelanden från en dator

1. Besök Xbox Live Message Center. Logga in med ditt Microsoft-konto om du uppmanas till det.
  2. Välj Nytt meddelande.
  3. Välj de kompisar som du vill skicka ett meddelande till, eller skriv deras gamertags, och välj sedan Lägg till.
  4. Skriv meddelandet och välj sedan Skicka.

Obs! Meddelanden sparas i högst 30 dagar. Sedan tas de bort automatiskt.