My Pins-funktion för Xbox 360 Dashboard

Översikt

Du kan fästa de spel, appar och det innehåll som du använder mest på My Pins-listan på Xbox Dashboard. Därefter har du direktåtkomst till innehållet från din Dashboard.

Fästa ett objekt

Det finns olika sätt att fästa en app, ett spel eller en webbplats på din My Pins-lista. Ett enkelt sätt är att välja ett objekt direkt från din Recent-lista. Så här gör du:

1. Från Xbox Home väljer du Recent.
  2. Markera ett objekt som du vill fästa upp och tryck på X för att visa Detaljer.
  3. Välj Pin to Home.

Du kan fästa ett objekt vart som helst där du har tillgång till Detaljer eller Översikt för innehåll, som t.ex. My Apps eller My Games.

Du kan också fästa en länk till en specifik webbplats i Internet Explorer. Så här gör du:

1. Gå till Apps och välj My Apps.
  2. Starta Internet Explorer.
  3. Tryck på Y för att öppna webbhubben. Ange en webbplatsadress och välj sedan Done.
  4. Tryck på Y igen och välj Favorit-ikonen i adressfältet.

Detta sparar webbplatsen till din lista över favoriter. Alla Internet Explorer-favoriter finns tillgängliga i My Pins från Xbox Home.

Ta bort eller flytta ett objekt längst fram

Du kan antingen flytta ett objekt längst fram eller ta bort det. Så här gör du:

Ta bort ett objekt

1. Från Xbox Home väljer du My Pins.
  2. Markera ett objekt och tyck på X.
  3. Välj Remove Pin.

Flytta ett objekt längst fram

1. Från Xbox Home väljer du My Pins.
  2. Markera ett objekt och tryck på Y.