Ta på dig eller använd en avatarartikel du köpt

Hitta och ta på dig din avatarartikel

När du köpt en avatarartikel får du frågan om du vill ta på artikeln. Om du väljer Yes visas artikeln på din avatar. Om du vill ta på dig artikeln senare går du till Avatar Editor. Du kan också ladda ned avatarartikeln till din konsol där du kan ta den på dig. Gör så här:

1. Välj din profil och logga in på konsolen.
  2. Gå till social, välj din Avatar och tryck på A-knappen.
  3. Välj Customize Avatar.
  4. Välj Change My Style.

Xbox 360-konsolens programvara uppdateras regelbundet. Om du inte har den senaste uppdateringen kanske du inte kan visa eller använda en avatarartikel. Du får också reda på om dina avatarartiklar behöver uppdateras. Följ stegen 1 till 3 ovan och om du ombeds uppdatera din avatar följer du anvisningarna på skärmen.

Om du inte kan se eller använda en avatarartikel använder du följande lösningar.

Lösning 1: Se till att du använder rätt gamertag

Artiklar från Avatar Store och avatarbelöningar är bara tillgängliga för den gamertag som användes för att köpa eller låsa upp artikeln. Om du vill använda en avatarartikel med en annan gamertag måste denna gamertag köpa eller låsa upp artikeln.

Offline-gamertags (icke-Xbox Live-gamertags) kan inte använda artiklar från Avatar Store.

Lösning 2: Ladda ned artikeln igen

Prova att ladda ned avatarartikeln igen från nedladdningshistoriken. Se Ladda ned innehåll igen från Xbox Live.

Lösning 3: Se om avatarartikeln visas på Dashboard

I en del spel kan vissa avatarartiklar inte användas, till exempel accessoarer. Du tar reda på om problemet är spelspecifikt genom att visa avataren i Xbox Dashboard. Om avatarartikeln fungerar i Dashboard men inte i ett spel kanske spelet saknar stöd för avatarartiklar.

Lösning 4: Ändra kroppstyp eller byta kön på avataren

En del artiklar från Avatar Store och avatarbelöningar är bara tillgängliga för en enda kroppstyp eller ett visst kön. En del belöningar finns i både manlig och kvinnlig version, som kan vara olika. Om du ändrar kroppstyp eller kön på din avatar kanske tidigare inköpta avatarartiklar eller upplåsta avatarbelöningar inte längre är tillgängliga.